Car cleaning for professionals

CAR CLEANING OPTIES

INTERIEURREINIGING

Voor een superieure verzorging van uw auto, zit u bij Car Cleaning Akse goed. Soms is een flinke reiniging van uw voertuig echt nodig. Stof, vuil, hondenharen of zelfs erger kunnen uw rijplezier flink in de weg zitten. 

Wij reinigen het interieur van uw auto tot in de kleinste hoekjes en gaatjes. Met behulp van professionele apparatuur en reinigingsmiddelen, in combinatie met jarenlange ervaring, behalen krijgen wij altijd het beste resultaat.

EXTERIEURREINIGING

Uw auto aan de buitenkant reinigen en weer volledig laten stralen? Wij maken gebruik van de allerbeste producten op de markt. 

De lak van uw auto is met onze producten bij Car Cleaning Akse optimaal beschermd tegen vuil, zout, Uv-straling, chemicaliën en alles wat slecht is voor de lak. Wij geven de lak weer een heldere zichtbare glans en kleurdiepte. 

POLIJSTEN / KOPLAMPEN

Door het verkeerd wassen van uw auto als gevolg van grove borstels van bijvoorbeeld een autowasstraat, kan het zijn dat er krassen en draaien in uw lak zitten. Vooral op een donkere lak is dit goed zichtbaar en erg zonde. 

Ook kan het zijn dat uw lak door de jaren heen dof is geworden, onze professionals bij Car Cleaning Akse zorgen door het polijsten van uw voertuig voor een perfecte nieuw uitziende laklaag, zowel voor de auto als voor uw koplampen. 

LAKBESCHERMING

Voor de ultieme lakbescherming gebruiken wij bij Car Cleaning Akse de producten van Cartec. Ceramic Guard van Cartec is zo'n een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt. 

Met de Ceramic Guard-coating verdwijnen insecten en vuil als sneeuw voor de zon, iedere keer dat uw auto gewassen wordt. 

MOTOR CLEANING

In uw motor zit motorolie dat voor het grootste gedeelte zorgt voor de koeling en smering van uw motor. In de motor bouwt zich vervuiling op, dit koekt vast aan de wanden van het motorblok waardoor de motor minder optimaal functioneert.

Door bij Car Cleaning Akse het vuil te laten verwijderen, zal de motor weer in opperste conditie verkeren. 

VELGENREINIGING

Velgen zijn vaak ernstig vervuilt door hun grootste vijand: remaanslag. Deze aanslag is niet te verwijderen met reguliere autoshampoo. Wij werken met PH-neutrale velgenreiniger om het oppervlak zo goed mogelijk te beschermen. 

Met schone, katoenen doeken en velgenwax maken wij bij Car Cleaning Akse elke velg weer als nieuw. 

WIJ WERKEN ALTIJD MET TOPKWALITEIT PRODUCTEN
COLORLINE

Cartec levert een uitgebreid assortiment professionele onderhoudsproducten voor het reinigen en verfraaien van het exterieur en interieur van auto's. Om sneller en effectiever te kunnen werken, is een selectie van de beste producten gemaakt, verwerkt in een eenvoudig stappensysteem en een handig opbergrek. Maak kennis met Colorline.

CERAMIC GUARD

Een uniek product op basis van het SiCarbon+ molecuul. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. Ceramic Guard geeft een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak.

Het product Ceramic Guard heeft wereldwijd gezorgd voor een doorbraak op moleculair niveau. Bij deze coating zijn de oxide (zuurstof) deeltjes namelijk vervangen voor carbon (koolstof) deeltjes. Deze aanpassing bracht het SiCarbon+ molecuul: dé technische doorbraak op het gebied van keramische coatings. Dit molecuul heeft gezorgd voor minder verlies van de laagdikte tijdens het uithardingsproces, met als grote voordelen een hogere krasbestendigheid, extreme glans en een langere garantie.

UW AUTO WORDT WEER ALS NIEUW!